In Memoriam: Twan Pollet

Op 12 september bereikte ons het droevige nieuws dat ons lid en voormalig regisseur en speler Twan Pollet, man van Rosemary van Nieuwenhove, is overleden. Twan werd in 2002 lid van Toneelgroep Clingclaer! Hij was een fanatiek lid. Naast toneel spelen, bouwde hij aan de mooiste decorstukken, was hij van 2006 tot 2012 secretaris en werd hij vanaf 2015 mede-regisseur.

Twan was een toneelspeler in hart en nieren. Vanaf 1965 stond hij al op de planken. Twan was een geliefd man en betekende veel voor diverse organisaties in de omgeving. Daar werd hij in 2016 voor beloond door burgemeester Mulder met een koninklijke onderscheiding.

Wij zullen Twan missen en wensen Rosemary, familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *