Voorstelling 19-11 geannuleerd en voorstelling 20-11 verplaatst!

Helaas moeten wij jullie melden dat we komend weekend (19 en 20 november) NIET in Den Dullaert in Hulst kunnen spelen. Wegens uitval van onze decorbouwers is het voor ons niet mogelijk om het decor en de geluidsapparatuur over te brengen van Clinge naar Hulst. Gelukkig is het wel mogelijk om, in plaats daarvan, zaterdagavond nog een keer voor jullie op te treden in Malpertuus te Clinge.
Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor de voorstellingen in Den Dullaert worden spoedig op de hoogte gebracht. 19 november zal dus helaas niet door kunnen gaan en 20 november zal verplaatst worden naar Malpertuus te Clinge.

Wij hopen op jullie begrip en jullie allemaal te mogen ontvangen in Malpertuus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *