Leden

De Spelers van 2019:

Image
Luuk

Gespeeld door Peter Kooremans. Peter speelt sinds 2016 bij Clingclaer.  Leuk weetje: Peter speelde zijn eerste rol als travestiet. Enfin, hij had de smaak te pakken en speelt dit jaar voor het vierde jaar mee. 

Image
Lizzie

Gespeeld door Marga Neefs. Marga speelt dit jaar voor de 4e keer mee. Ze heeft daarvoor verschillende jaren geholpen achter de schermen, zoals het assisteren van de toneelmeester en de souffleuse. Dit jaar heeft Marga een van de hoofdrollen

Image
Emiel

Gespeeld door Ivo Onghena. Speelt dit jaar voor de 8e keer mee bij Clingclaer. Daarvoor heeft hij ruim 50 jaar bij  andere verenigingen gespeeld.

Image
Connie

Gespeeld door Naddy de Kind. Naddy speelt al sinds 2002 mee bij Clingclaer en heeft ook dit jaar een van de hoofdrollen.

Image
Claudia

Gespeeld door Didi Neefs. Speelt al sinds 2006 mee bij Toneelvereniging Clingclaer.

Image
Tom

Gespeeld door Leo Bolleman. Leo speelde in 2017 voor de eerste keer mee met een klein rolletje. Leo had in 2018 een van de hoofdrollen bij 'Verschueren krijgt het zwaar te Verduren'. Ook dit jaar mag hij rekenen op een grote rol.

Susan, Chiel en Jorn spelen dit jaar niet mee met 'In de Zeeuwse Pot'. Ze zijn wel alle drie nog betrokken achter de schermen. Wie weet zie je ze volgend jaar weer op de planken!

De Regisseur:

Image
Rosemary van Nieuwenhove

Ik heb jarenlang meegespeeld bij Clingclaer. In mijn carrière als toneelspeelster heb ik het geluk gehad om met verschillende regisseurs te mogen werken. Tja, en dan komt natuurlijk de onvermijdelijke vraag “En wie was nou de beste?" Mmmmmm….moeilijke vraag…. Allemaal hadden ze wel iets wat ik geweldig vond maar eveneens hadden ze allemaal wel iets wat ik dan weer wat minder vond.

So what ??? …Misschien bestaat de perfecte regisseur niet...

In elk geval, ík streef er niet naar die te worden. Laat de regisseur zichzelf vooral niet te serieus nemen. De regisseur werkt met name op zijn of haar gevoel. En in een goed toneelstuk brengen de situaties dat gevoel vanzelf naar boven. Al wat je dan nog moet doen is dat gevoel op de spelers proberen over te brengen! Wil je meer lezen over mijn visie? Klik dan op de link:  Stukje van de Regisseur

Het Bestuur:

Geertje BerbenVoorzitter
Rosemary van NieuwenhoveSecretaris
Ivo OnghenaPenningmeester
Susan van WolvelaerBestuurslid
Alex DrumontBestuurslid

En natuurlijk onze vrijwilligers:

decorbouwers
koffiedames
ehbo'ers
sjouwers
licht en geluid
toeschouwers
Steunen in de rug
promoters