Leden

De Spelers van 2018:

Image
Bob

Gespeeld door Ivo Onghena. Speelt dit jaar voor de 7e keer mee bij Clingclaer. Daarvoor heeft hij ruim 40 jaar bij  andere verenigingen gespeeld.

Image
Tine

Gespeeld door Didi Neefs. Speelt al sinds 2006 mee bij Toneelvereniging Clingclaer.

Image
Joris

Gespeeld door Peter Kooremans. Peter speelt sinds 2016 bij Clingclaer.  Leuk weetje: Peter speelde zijn eerste rol als travestiet. Enfin, hij had de smaak te pakken en speelt dit jaar voor het derde jaar mee. 

Image
Rudi

Gespeeld door Leo Bolleman. Leo speelde vorig jaar voor de eerste keer mee met een klein rolletje. Dit jaar mag hij aantreden voor het echte werk: hij heeft een van de hoofdrollen. Jullie gaan Leo (of Rudi) veel op het podium zien.

Image
Valerie

Gespeeld door Naddy de Kind. Naddy speelt al sinds 2002 mee bij Clingclaer en heeft ook dit jaar een van de hoofdrollen.

Image
Carla

Gespeeld door Susan van Wolvelaer. Susan is al 12 jaar betrokken bij Clingclaer. De eerste 2 jaar als figurant en wat  kleine bijrolletjes . Daarna 7 jaar als  toneelmeester en nu al 3 jaar als speler.

Image
Zuster Els

Gespeeld door Marga Neefs. Marga speelt dit jaar voor de 3e keer mee. Ze heeft tevens verschillende jaren geholpen achter de schermen, zoals het assisteren van de toneelmeester en de souffleuse.

Image
Arm der Wet

Gespeeld door Chiel Hense. Chiel is een van onze jongste leden maar speelt toch al jaren mee. Chiel zal dit jaar optreden als zowel ambulancemedewerker als politieagent.

Image
Koen

Gespeeld door Jorn Markenhof. Jorn speelt in 2018 voor de eerste keer mee. 

De Regisseur:

Image
Rosemary van Nieuwenhove

Ik heb jarenlang meegespeeld bij Clingclaer. In mijn carrière als toneelspeelster heb ik het geluk gehad om met verschillende regisseurs te mogen werken. Tja, en dan komt natuurlijk de onvermijdelijke vraag “En wie was nou de beste?" Mmmmmm….moeilijke vraag…. Allemaal hadden ze wel iets wat ik geweldig vond maar eveneens hadden ze allemaal wel iets wat ik dan weer wat minder vond.

So what ??? …Misschien bestaat de perfecte regisseur niet...

In elk geval, ík streef er niet naar die te worden. Laat de regisseur zichzelf vooral niet te serieus nemen. De regisseur werkt met name op zijn of haar gevoel. En in een goed toneelstuk brengen de situaties dat gevoel vanzelf naar boven. Al wat je dan nog moet doen is dat gevoel op de spelers proberen over te brengen! Wil je meer lezen over mijn visie? Klik dan op de link:  Stukje van de Regisseur

Het Bestuur:

Geertje BerbenVoorzitter
Rosemary van NieuwenhoveSecretaris
Ivo OnghenaPenningmeester
Susan van WolvelaerBestuurslid
Nathalie de RijckBestuurslid

En natuurlijk onze vrijwilligers:

decorbouwers
koffiedames
ehbo'ers
sjouwers
licht en geluid
toeschouwers
Steunen in de rug
promoters