Goedbezochte première!

Gisteren ging ‘In de Zeeuwse Pot’ in première in gemeenschapshuis Malpertuus. De sfeer in de zaal was goed en men ging met een vrolijk gezicht de zaal uit om vervolgens nog gezellig na te praten in de foyer. Een foto gaan we u niet laten zien, dat zou al te veel verklappen 😉. We raden u aan het zelf te komen aanschouwen. Met een drukbezochte eerste voorstelling op zak gaan we verhuizen naar Cultureel centrum de Halle Axel waar we op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november nog meer voorstellingen spelen.

Heeft u al kaarten gereserveerd? Super! U bent verzekert van een plaatsje.

Heeft u nog geen kaarten gereserveerd? Huh?! Hoe kan dat nou? We verzekeren u: het wordt een avondje lachen. Gelukkig heeft u nog tijd om te reserveren!
Kijk snel op www.clingclaer.nl, stuur een mail naar info@clingclaer.nl of bel 0114-720268.

Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *